Piesele de schimb, componentele si accesoriile comercializate:

  • Placi de borne originale
  • Ventilatoare racire motor
  • Termistori PTC 150˚C
  • Senzori de temperatura PT100
  • Rezistente anticondens
  • Fulii din fonta
  • Cuplaje elastice

Placile de borne sunt productie europeana, si sunt utilizate de producatori de motoare din toata Europa. Materialul din care sunt facute aceste placi de borne este o rasina speciala (nu sunt ceramice). In fisa tehnica de pe site se gasesc caracteristicile si dimensiunile disponibile pentru placile de borne comercializate.

In general placile de borne se potrivesc pe aproape toate motoarele europene. In cazul in care nu se potrivesc, prinderea pe motor se poate modifica foarte usor. In cadrul reparatiilor efectuate in cadrul societatii noastre am reusit sa le adaptam la orice tip de motor venit la noi in sectie

Ventilatoarele de racire sunt din plastic, productie europeana, si sunt alese de noi astfel incat sa se potriveasca la majoritatea motoarelor de uz general. Fisele tehnice cu dimensiuni sunt cele dupa click la sectiune.

Ele se potrivesc de obicei la majoritatea motoarelor electrice pana-n gabaritul 180, sau 22kW. Acolo unde nu se potrivesc, in majoritatea cazurilor s-au putut adapta, fie prin strunjirea interiorului la ventilator, fie prin strunjirea capatului de ax pe care acesta se monteaza.

Ventilatoarele au un sistem simplu de fixare, printr-un inel ce se strange pe ventilator si-l fixeaza pe ax. In acest fel se pot monta si pe arborii pe care se fixau inainte ventilatoare prin intermediul unei pene.

Fuliile si cuplajele oferite sunt produse din fonta, si se fixeaza pe ax prin intermediul unei bucse conice. In acest fel nu mai este nevoie de bicse distantiere ce se foloseau la cuplajele tehnologii vechi.

Fuliile sunt echilibrate dinamic si sunt disponibile pentru toate tipurile de curele, pentru toate diametrele si pentru un numar mare de curele.