Piesele de schimb motoare electrice oferite de Bmes

Componente si accesorii comercializate

  • Placi de borne originale ce se potrivesc la majoritatea producatorilor de motoare
  • Ventilatoare racire motor
  • Ventilatii auxiliare 400V pentru motoare actionate cu inverter
  • Protectii termistori PTC. Se monteaza in bobinajul motoarelor si decupleaza din tablou cand temperatura bobinajului ajunge la 150grade
  • Senzori de temperatura PT100. Monitorizeaza temperatura din bobinaj si din lagare rulmenti.
  • Rezistente anticondens. Se monteaza pe bobinaj si se alimenteaza cand motoarul nu functioneaza. Astfel se preintampina condensul
  • Fulii din fonta
  • Cuplaje elastice

Majoritatea acestor piese schimb motoare, ventilatii auxiliare, placi de borne, termistori, senzori de temperatura in bobinaj si la rulmenti, rezistente anticondens se pot monta daca se doreste si la sediul nostru de catre personalul nostru calificat in motoare electrice.

 

Descriere piesele de schimb pentru motoare electrice din gama Bmes

Placile de borne sunt productie europeana, si sunt utilizate de producatori de motoare din toata Europa. Materialul din care sunt facute aceste placi de borne este o rasina speciala (nu sunt ceramice). In fisa tehnica de pe site se gasesc caracteristicile si dimensiunile disponibile pentru placile de borne comercializate.

In general placile de borne se potrivesc pe aproape toate motoarele europene. In cazul in care nu se potrivesc, prinderea pe motor se poate modifica foarte usor. In cadrul reparatiilor efectuate in cadrul societatii noastre am reusit sa le adaptam la orice tip de motor venit la noi in sectie

Ventilatoarele de racire sunt din plastic, productie europeana, si sunt alese de noi astfel incat sa se potriveasca la majoritatea motoarelor de uz general. Fisele tehnice cu dimensiuni sunt cele dupa click la sectiune.

Ele se potrivesc de obicei la majoritatea motoarelor electrice pana-n gabaritul 180, sau 22kW. Acolo unde nu se potrivesc, in majoritatea cazurilor s-au putut adapta, fie prin strunjirea interiorului la ventilator, fie prin strunjirea capatului de ax pe care acesta se monteaza.

Ventilatoarele au un sistem simplu de fixare, printr-un inel ce se strange pe ventilator si-l fixeaza pe ax. In acest fel se pot monta si pe arborii pe care se fixau inainte ventilatoare prin intermediul unei pene.

Fuliile si cuplajele oferite sunt produse din fonta, si se fixeaza pe ax prin intermediul unei bucse conice. In acest fel nu mai este nevoie de bucse distantiere ce se foloseau la cuplajele tehnologii vechi.

Fuliile sunt echilibrate dinamic si sunt disponibile pentru toate tipurile de curele, pentru toate diametrele si pentru un numar mare de curele.