Pompe industriale bmes.ro

Oferim pompe de apa industriale pentru diverse aplicatii; Ca servicii, pentru clientii nostri, oferim service la sediul nostru pentru pompe de la mai multi producatori

De ce pompele noastre?

Electropompe industriale centrifuge normalizate din fonta, ce au cele mai bune caracteristici tehnice si de performante. Sunt pompe pentru vehiculare de ape curate sau lichide neagresive mecanic sau chimic.

Gama vasta de la DN32 la DN200, cu debite pana in 800mc/h, eficienta hidraulica si motoare cu eficienta Premium IE3 sau Super IE4.

Sunt pompe de apa industriale dotate cu motoare de 3000rpm sau 1500rpm.

Intretinere usoara. Motoarele sunt cu prinderi standard pe pompe. Se pot demonta usor si repara fara a fi nevoie sa se demonteze pompele de pe instalatie. De asemenea motoarele se pot inlocui cu motoare standard, si nu este necesar ca la alte modele sa se cumpere motorul doar de la un anumit producator.

Materialele folosite. In general sunt pompe de apa cu corpul pompei si turbina din fonta si axul este din inox. Optional se pot livra si pompe industriale cu turbina sau corpul de pompe din inox.

In general sunt pompe ce se folosesc in agricultura si in industrie.

 

 

Garantie, Piese de schimb Service

Efectuam reparatii in garantie si post garantie la sediul nostru, pentru toate pompele industriale comercializate.

Operatiile sunt facute de noi, nu externalizate, motiv pentru care se pot executa intr-un timp rapid.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina https://www.bmes.ro/bobinaj-motoare-electrice/